Vaš partner v prihodnosti

Organizacija izvedbe stavbnih projektov

Nudimo popolno storitev izvedbe objektov. Upoštevamo finančne možnosti investitorja in izdelamo študijo finančne izvedljivosti projekta v vseh njegovih fazah. Nudimo pomoč pri izdelavi poslovnih načrtov in svetujemo pri najemanju kreditov. Pripravimo in uskladimo vse potrebno za gradnjo, organiziramo strokovni nadzor, vodimo pridobivanje dovoljenj, koordiniramo in izobražujemo vse udeležence pri gradnji.

Arhitekturno načrtovanje

Skupina arhitektov deluje na širokem področju načrtovanja stanovanjskih, poslovnih in drugih objektov, od urbanizma do oblikovanja notranje opreme. Ob prepoznavanju posebnosti naravnega okolja in spoštovanju arhitekturne tradicije ustvarja arhitekturo, ki je premišljeno umeščena v prostor. Tako nastaja unikatna arhitektura, zasnovana za vsako lokacijo posebej. Naročniki so deležni visoke kvalitete bivanja in uporabne zasnove, ki upošteva njihove bivalne navade. Stik med notranjostjo in zunanjostjo, bivanje na prostem, v različnih doživljajskih ambientih, omogoča zdravo in zadovoljno bivanje. Za varno prihodnost ob nizkih obratovalnih stroških so vsi objekti zasnovani v energetsko pasivnem ali aktivnem standardu, in vključujejo naravne materiale.

Energetsko svetovanje

Svetovanje o učinkoviti rabi energije je bistveni del celovitega trajnostnega načrtovanja. Z optimalno toplotno zaščito, uporabo najsodobnejših tehničnih sistemov in uporabo obnovljivih virov energije se stroški za energijo zmanjšajo na minimum, bistveno se izboljšajo bivalne razmere, obenem pa prispevate k varovanju in ohranjanju okolja.

Svetovalni in gradbeni inženiring

Organiziramo in vodimo zahtevne gradbene projekte, vse od novih gradenj do celovitih prenov. Specializirani smo za trajnostni razvoj projektov, ki postavlja nove ekološke in energetske standarde. Uporabljamo najsodobnejše tehnične rešitve in presegamo najvišje ekološke standarde. Naročnikom in projektom se popolnoma posvetimo in izvedemo trajnostne projekte, ki so v prihodnosti udobno in varčno bivalno ali delovno okolje.

Pravno svetovanje

Svetujemo in pripravljamo pogodbe in druge pravne akte na področju civilnega prava, posebej obligacijskega, gradbenega in delovnega prava.

Potrebujete pomoč pri vašem naslednjem projektu?

Kontaktirajte nas! Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času, najkasneje naslednji delovni dan.