O nas

Smo skupina strokovnjakov za ustvarjanje inovativnih arhitekturnih ambientov, z mislijo na energetsko učinkovitost in vrhunsko bivalno ugodje.

Inteligentno in Ekološko

Vse naše delo je usmerjeno k zdravemu in kakovostnemu življenju ljudi. Imamo znanje in sposobnost za izvedbo zahtevnih projektov, inovativnost in ustvarjalnost za iskanje najboljših rešitev. Znamo se spoprijeti z vsakršnimi izzivi, ne glede na velikost in vrsto projekta.

Naš pristop

Stavimo na zanesljivost, skrbnost, odgovornost, poštenost in inovativnost. V procesih gradimo spoštljive in trajne odnose. Z odprtimi človeškimi odnosi imajo naše storitve smisel in dopolnjujejo kvaliteto življenja.

Metodologija

Izvedbo vrhunskih projektov nam omogoča široka paleta specializiranih sodelavcev in sodobne tehnološke platfome v kombinaciji s preizkušenimi poslovnimi procesi. Z optimalnimi in fleksibilnimi rešitvami znamo upravičiti pričakovanja naročnikov.

Vizija

Želimo, da ljudje delajo in živijo zdravo, ustvarjalno in povezano, v trajnostno zasnovanih stavbah. Danes in jutri. Inteligentno in ekološko. Inteleko.

Svet se spreminja hitreje, kot se je kdajkoli do zdaj. Rešitve in vloge se spreminjajo. Naročniki potrebujejo sposobnega partnerja, da jim pomaga doseči rešitve za svetlo prihodnost. Potrebujemo nove perspektive, nove metode dela in nove rešitve. Potrebujemo pametnejši planet.